Bestellen en kopen

 

Waarom werkt mijn creditcard niet?

 

Als uw creditcard niet werkt:

 

  • Controleer of je de bestedingslimiet nog niet bereikt hebt.
  • Neem contact op met je bank om zeker te zijn dat er geen automatische internationale blokkering of internetblokkering van toepassing is op je creditcard.
  • Is het mogelijk dat je het nummer van je creditcard verkeerd ingevoerd hebt? Controleer de cijfers en ga na of je de gegevens correct ingevoerd hebt.
  • Als je wachtwoordproblemen ondervindt met de diensten Verified by VISA of MasterCard SecureCode, dien je contact op te nemen met de uitgever van je creditcard. NSK heeft zelf geen toegang tot de beveiligde informatie die je ingesteld hebt bij een van beide ondernemingen.
  • Als je, je bestelling nog altijd niet kunt afhandelen, neem dan contact op met je plaatselijke klantenservice met vermelding van je ID-nummer.

 


Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 

Voor je gemak aanvaardt NSK: VISA; VISA Debit, MasterCard en IDEAL (enkele bestellingen voor overschrijving)

 


Hoe annuleer ik mijn bestelling?

 

Als je, je bestelling wilt annuleren, kan dit enkel door per e-mail op te nemen met je plaatselijke klantenservice binnen 10 minuten na plaatsing van de bestelling. 

 

 


Hoe kan ik een factuur ontvangen?

 

  • Om het milieu te beschermen, verstuurt NSK geen papieren factuur meer samen met de bestelling. Uw factuur wordt in pdf-formaat naar je gemaild samen met de bestelbevestiging.
  • Als je graag een papieren factuur ontvangt bij uw bestelling, neem dan contact op met je plaatselijke klantendienst.
  • Als je een kopie van een oude factuur nodig hebt, neem dan contact op met je plaatselijke klantendienst, met vermelding van het bestelnummer waarvoor je een factuur wenst.

Hoe plaats ik een bestelling in een ander land?

 

Alleen Brand Affiliates mogen een bestelling in een ander land plaatsen.


Hoe kan ik producten toevoegen aan mijn bestelling?

 

Als je graag een product toevoegt aan je bestelling, kan dit enkel door per e-mail contact op te nemen met je plaatselijke klantenservice binnen 1 uur na plaatsing van de bestelling.